Kokonaisvaltaista hyvinvointia päästä varpaisiin, sekä mielenrauhaa ja itsetuntemusta

Ayurveda

Ayurveda-hoidot

Ayurvediset hieronnat ovat intialaiseen lääketieteeseen perustuvia perinteisiä hoitomuotoja.

Ayurveda konsultaatiossa selvitetään vallitseva Dosha, eli kehotyyppi tehden havaintoja kehosta ja haastattelemalla asiakasta. Hoitoihin tuleminen ei edellytä konsultaatio käyntiä, mutta se voi syventää ymmärrystä itsestään ja laajentaa tietoisuutta hoitosuunnitelmaa ja kotihoitoa ajatellen.

Ayurveda-hoitoihin kuuluu pää- ja kasvohieronta sekä koko vartalon hieronta lämpimiä yrttiöljyjä käyttämällä ja kehon marma-pisteitä stimuloimalla. Ayurveda-hieronnat vaikuttavat syvärentouttavasti ja puhdistavasti sekä kehoon että mieleen. Hoidot parantavat mm. verenkiertoa, nivelkipuja, särkyjä, unen laatua ja stressitiloja...

Lue lisää Ayurvedasta katso hinnasto

Äänimaljahoidot

Äänimaljahoito ja Sointukylpy

Peter Hess Äänimaljahieronta metodi on hoitomuoto, joka on kehitetty monien vuosien tutkimustyön tuloksena ja sen kokonaisvaltaiset hyödyt ovat kaikkien ihmisten ulottuvilla, jotka ovat kiinnostuneita hoitamaan kehonsa, sielunsa ja mielensä hyvinvointia. Äänimaljahieronta on metodi rentoutumiseen, hyvinvointiin ja terveyden edistämiseen.

Äänimaljahieronta perustuu äänen värähtelyyn ja harmonisten ylä-äänien vaikutukseen kaikkialla kehossamme maljojen värähdellessä keholla tai sen välittömässä läheisyydessä.

Äänimaljojen fysikaaliset värähtelyt leviävät kaikkialle, ihon, kudosten, elinten ja luiden kautta koko kehoon kokonaisvaltaisesti, hoitaen kehon kaikkia yli sataa triljoonaa solua.

Sointukylvyssä luodaan ääniä tilassa, erityisesti ylä-äänien ja voimakkaan värähtelyn tuottamiseen kehitetyillä, hoitavilla äänimaljoilla ja kongeilla, joita osallistujat kuuntelevat ryhmänä.

Äänet johdattavat hellästi unen ja valvetilan rajamaille, keinutellen äänten ja värähtelyjen aalloilla, sointujen huuhtoessa kehoa, sielua ja mieltä.

Säännöllisellä syvärentoutuksella on todettu olevan stressinsietokykyä ja fyysistä, sekä psyykkistä jaksamista parantava vaikutus.

”Äänimaljan sointu koskettaa syvintä olemustamme saaden sielumme hellästi värähtelemään.
Ääni rentouttaa ja purkaa kehon ja mielen jännitystilat vapauttaen voimavarammeja vahvistaen kykyämme parantua”
-Peter Hess-

Lue lisää Äänimaljahoidoista ja Sointukylvystä katso hinnasto

Andulaatiohieronta

Andulaatiohieronta

Andulaatio on erityinen, biologista ja sympaattista värähtelyä tuottava hierontamenetelmä.

Hhp -lääkinnällinen hoitopatja on ensimmäinen testattu lääketieteellinen tuote infrapunasyvälämpöön yhdistetyn andulaatio-hieronnan alalla.

Infrapunasyvälämpöä käyttävä Andulaatio-hieronta aikaansaa ärsykkeen, joka laajentaa verisuonia ja näin ollen parantaa verenkiertoa kudoksessa. Seurauksena on erittäin miellyttävä lämmön ja rentoutumisen tunne. Hoitoja voidaan soveltaa erilaisiin kliinisiin tiloihin tai oireisiin laajan vaihtelevan taajuusalueen ja erillisten hoito-ohjelmien avulla.

Eri ihoalueet ovat yhteydessä sisäelimiin hermorefleksien välityksellä. Siksi andulaatio-hieronta stimuloi ihon ja lihasten lisäksi myös sisäelinten vuorovaikutusta.

Andulaation aikaansaama vaikutus kehossasi on välttämätöntä hyvinvoinnillesi.

Lue alla olevasta linkistä lisätietoja andulaatio-hieronnan monipuolisista, hyvää tekevistä vaikutuksista ja varaa pian oma hoito-aikasi!

Lue lisää andulaatio-hieronnasta ja tutustu hinnastoomme

Ion Detox

Ion Detox – kehon kuonanpoistohoito

Ion Detox –hoito on jaloille tehtävä miellyttävä hoitomenetelmä, joka stimuloi koko kehon kuonanpoistojärjestelmää tehokkain vaikutuksin. Hoidon periaate perustuu jalkojen kautta virtaavan lymphanestekierron puhdistamiseen elektrolyysin avulla. Elektrolyysijalkakylvyssä sähköionit vetävät puoleensa kuona-aineita ja poistavat niitä jalkapohjien kautta kylpyveteen.

Kuonanpoistohoitoa käytetään apuna mm. nivelkipujen lievitykseen, immuunijärjestelmän voimistamiseen, kehon puhdistamiseen, psoriasiksen ja reuman vaivoihin ja lisäämään energiaa...

Lue lisää Ion Detoxista katso hinnasto.

Vedic Art

Vedic Art

Vedic Art ohjaa 17. prinsiipin kautta mielenkiintoiselle matkalle omaan itseemme. Menetelmä on ruotsalaisen kuvataiteilija Kurt Källmanin kehittämä uudenlainen taidekoulutusmuoto, jonka avulla kuka tahansa voi tehdä matkan omaan sisimpäänsä löytäen itsestään sisäisen taiteilijan.

Taiteellista lahjakkuutta, aiempaa kokemusta maalaamisesta tai piirtämisestä ei tarvita, sillä luovuus on meissä kaikissa, ja se herätellään prosessin aikana esiin.

Vedic Art toimii yksilöllistä ilmaisua vahvistaen. Se myös herättelee omia piileviä kykyjä, luovaa älyä, iloa ja riemua. Vedic Artin avulla jokainen löytää tarvitsemansa tiedon itsestään luovuuden ja intuition avulla.

Menetelmä vahvistaa luottamusta itseesi, auttaa kasvamaan ja kehittymään ihmisenä. Se voi toimia myös itsensä kehittämismenetelmänä – alat elää elämääsi rehellisemmin ja täydemmin sekä ilmaisemaan itseäsi sujuvammin.

Vedic Art on kokemuksellinen prosessi, jossa sinun kokemuksesi on oikea.

Kurssilla keskityt löytämään oman luovuutesi ja rohkeutesi piirtämis- ja maalaustehtävien kautta. Jokainen pääsee osalliseksi itse koetun kuvan tekemisen tuottamasta vapaudesta – ilman kenenkään analyyseja tai arvioita olet vapaa keskittymään omaan tekemiseesi.

Vedic Art –kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka tuntevat vetoa väreihin ja luovaan maalaamiseen, ovat kiinnostuneita oman ilmaisun ja luovuuden kehittämisestä ja haluavat uutta sisältöä sekä luomisen riemua elämäänsä.

”Pensselit taivaassa, jalat maassa”

(Kurt Källman)

Lue lisää Vedic Art -kurssista ja tutustu hinnastoomme tästä

Ohjattu rentoutuminen ja jooga

Mielenrauhaa ja rentoutumista

Kuuntele kehoasi. Sillä oman itsensä laiminlyönti johtaa ongelmiin. Kiireinen aikataulu, rasittava työ rytmi, tekninen elinympäristö, ympärillämme oleva hälyäänet ja muut aistiärsykkeet aikaansaavat hermostollisen vireystason nousun.

Luonnollinen lepo ja kehon sekä aistien palautuminen saattavat jäädä liian vähiin ja kun hermosto on kauan yhtämittaisessa ylivirittyneessä tilassa, alkaa enemmin tai myöhemmin ilmetä henkisen ja kehollisen pahoinvoinnin oireita. Seurauksena on mm. masennusta, stressiä, loppuun palamista ja erilaisia henkisiä sekä ruumiillisia vaivoja. Tästä syystä on hyvä harjoitella säännöllisesti tietoista läsnäoloa, mielen selkeyttä ja rentoutumista.

Jooga on yksi Ayurvedan osa alueista. Joogan tavoite on erityisesti mielen selkeytyminen ja yhdistyminen tiedostavaan olemukseen. Fyysisiä joogaharjoituksia tehdään terveyden ylläpitämiseksi. Jooga ja rentoutus tunneilla opetellaan tietoista hengittämistä sekä keskittymistä tapahtuvaan liikkeeseen joogassa ja/tai meditaatioharjoitusten avulla. Tietoisen hengittämisen sekä keskittymisen avulla on mahdollista kokea tervehdyttävä syvä rentoutumisen ja sisäisen hiljaisuuden tila.

Sopimuksen mukaan järjestämme joogatunteja ja ohjattuja rentoutumistunteja työpaikoille ja muille pienryhmille esim. TYKY, TYHY, synttäri- tai polttariporukoille.

Voit kysyä myös mahdollisuutta henkilökohtaiseen joogan ohjaukseen!

Lue lisää kursseista Hinnasto -välilehdeltä. Pääset sinne tästä. Olemme Smartum palveluntarjoaja lue lisää tästä