Kauneutta ja hyvinvointia ihollesi

Kasvohoidot

Kasvohoidot

Beauty Dreamin rentouttavat kasvohoidot ja ihon ongelmakohtiin tehoavat täsmähoidot ovat tehokas keino ihosta huolehtimiseen.

Kosmetologi valitsee juuri sinulle sopivan kasvohoidon, toiveittesi ja tarpeittesi perusteella, huolehtien siitä että ihosi saa parhaan mahdollisen hoidon. Palvelu valikoimaan kuuluu sekä perus- että erikoiskasvohoitoja jokaisen yksilölliselle ihotyypille sopivimmin menetelmin ja tuottein.

Gernetichoidot toteutetaan tuotteilla jotka ovat ihotautilääkäreiden, ammattimaiseen käyttöön suunnittelemia, erittäin korkealaatuisia ja vaativiinkin tapauksiin kehitettyjä. Gernetic saa tehoaineesa luonnosta ja ne eivät sisällä allergisoivia synteettisiä hajuste- tai väriaineita.

Phyt's luomukosmetiikkasarjan hoidot tehdään tuotteilla jotka ovat 100% luonnollisia raaka-aineita. Phyt'sin visio perustuu kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen, että terveys, kauneus ja meidän ympäristömme nivoutuvat yhteen. Sarja tarjoaa luonnollisia ja luomuun perustuvia tuotteita, jotka tukevat ympäristöä säästävää kehitystä ja ekologiaa yhtä hyvin kuin kauneutta ja terveyttä.

Kun ihosi tarvitsee jotain vielä vähän enemmän...

Suosittelemme kemiallista kuorintaa eli happohoitoa. Kemialliset kuorinnat mahdollistavat nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Happohoitoa käytetään mm. hyperpigmentaation vaalentamiseen, arpien siloittamiseen, aknen hoitoon, epäpuhtaan ihon puhdistamiseen, ihon kimmoisuuden parantamiseen, isohuokoisen ihon tasoittamiseen. Happohoidot ovat myös mitä parhaimpia hoitomuotoja ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen sekä nuorentamiseen. Kemiallisten kuorintojen tarkoituksena on paitsi uudistaa ja kosteuttaa, myös kiinteyttää ihoa.

UUTUUS! Ferrulac Dubai Lips Peel

Ferrulac Dubai Lips Peel on huulia kirkastava, kosteuttava, huulten volyymia lisäävä ja debigmentoiva. Hoito on erityisesti ikääntymisen- ja valovanhenemisenvastainen hoito huulille.

Ferrulac Dubai Face Peel on kokokasvojen kemiallinen geelikuorinta jolla erityisesti valovanhenemista ja ikääntymisen merkkejä häivyttävät vaikutukset koko kasvojen alueelle.

Lue lisää Kemiallisista kuorinnoista katso hinnasto.

Ripsienpidennykset

Lady Lash Extensions –luonnollisen näyttävät ja helppohoitoiset ripset sekä 

Eyelash Lift -ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Lady Lash Extensions –näyttävät mutta luonnolliset ja helppohoitoiset ripset. Ripsienpidennys tehdään erittäin kevyillä synteettisillä minkkikuiduilla, jokainen kuitu liimataan yksitellen omiin ripsiin luomaan luonnollisen näköistä, upeaa tuuheutta ja pituutta.

Jokaiselle asiakkaalle valitaan yksilöllisesti parhaiten istuva kuidun kaarevuus ja pituus.

Ripsienpidennysten huoltoa suosittelemme säännöllisesti, 2-4 viikon välein.

UUTUUS! Eyelash Lift -ripsien kestotaivutus ja Kulmakarvojen laminointi


Eyelash Lift -ripsien kestotaivutus on valintasi silloin kun haluat omista ripsistäsi pidemmän ja tuuheamman näköiset. Eyelash Lift taivuttaa ripset kauniisti ylöspäin avaten katsetta.


Kulmakarvojen laminointi kesyttää itsepäiset ja alaspäin taipuvat karvat, sekä tuo kulmiin ryhtia ja tuuheutta.


Eyelash Lift -ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi käsittelyt myös hoitavat ripsien ja kulmien karvoja. Käsittely aineet sisältävät hoitavaa ja karvanrakennetta vahvistavaa kollageenia ja kysteiiniä.


Eyelash Lift -ripsien kestotaivutus käsittely sisältää myös kestovärjäyksen.
Kulmakarvojen laminointi käsittely sisältää myös kestovärjäyksen ja kulmien muotoilun.


Lue lisää ripsienpidennyksestä katso hinnasto.
Meikkaukset & maskeeraukset

Kaunis ja kestävä meikki - juhlaan tai arkeen

Toteutamme ihoa hoitavilla mineraalimeikeillä, tärkeään päivääsi huolella tehdyn, juuri tyyliisi ja toiveisiisi sopivan meikin.

Tai annamme sinulle meikkiopastuksessa uusia vinkkejä sekä toimivia työtapoja helpottamaan jokapäiväistä ehostamistasi ja autamme löytämään kasvojenpiirteitäsi kauniisti korostavan tavan meikata itseäsi.

Maskeerauksia teemme erilasten teemojen ja toiveiden mukaan esimerkiksi polttariporukoille, synttäri sankareille tai muita erikoistilaisuuksia varten.

Katso hinnasto.

Värianalyysi, tyyli- ja vartaloanalyysit

Värillä on väliä, joten siihen kannattaa panostaa

Onnistunut, oikeanlainen värimaailma saa ihosi hehkumaan ja kokonaisilmeesi huokumaan tasapainoista estetiikkaa. Mikä on sinun väripalettisi, mihin värivuodenaikaan kuulut?

Tyyli- ja vartaloanalyysin avulla pystymme löytämään oikeanlaisia ja uusia oivalluksia pukeutumiseen.

Värianalyysin, tyyli-ja vartaloanalyysin sekä stylistin palveluiden avulla selvitämme, mitkä värit ja sävyt saavat ilmeesi kirkastumaan ja mitkä vaatemallit ja -yhdistelmät pukevat juuri sinua parhaiten eri tilanteissa.

Pukeutumisneuvonnan avulla rakennamme tyylisi elämäntilanteeseesi sopivaksi ja kokoamaan toimivia vaatekokonaisuuksia työhön, arkeen,
vapaa-ajan menoihin tai juhlatilanteisiin.

Katso hinnasto.