Tuotteet ihosi huolenpitoon

Beauty Dreamin tuotevalikoimaan kuuluu useampi sarja laadukkaita kosmetiikkatuotteita, joiden teho ihonhoidossa on tutkitusti tehokas pintaa syvemmältä !

Gernétic -ihonhoitotuotteet

Gernétic on ranskalainen ihotautilääkäreiden kehittämä ihonhoitosarja, joka sisältää kosmetiikkatuotteita sekä naisille että miehille. Gernéticin valikoimasta löytyy tuotteita kasvojen perushoitoon sekä ihon ongelmakohtien mm. ihottumien, atopian, juonteiden, arpien ja palovammojen hoitamiseen.

Tuotteet valmistetaan bioteknologiaa hyväksi käyttäen, näin saadaan tuotteet joissa on aina puhtaat, turvalliset ja tehokkaat raaka-aineet. Tuotteet sisältävät vitamiineja, hivenaineita sekä aminohappoja, jotka ravitsevat ihoa tarkoituksenmukaisesti. Tuotteiden raaka-aineet ovat kasviperäisiä, eivätkä sisällä eläinperäisiä aines-osia.

Tuotteissa ei ole myöskään käytetty iholle haitallisia synteettisiä hajuste- tai väriaineita, mineraaliöljyjä eikä lanoliinia. Turvallisesti ja puhtaasti valmistettujen tuotteiden hoitovaikutukset vaikuttavat syvälle ihoon ja soluihin ja sitä kautta antavat myös näkyviä tuloksia.

Gernéticillä on aktiiviaineita sisältävien ihonhoitotuotteiden valmistuksesta yli 40 vuoden kokemus.

Lue lisää Gernéticistä tästä

PHYT'S - Luomukosmetiikkaa

Vastuuntuntoista kauneutta, ainutlaatuinen lupaus luonnollisuudesta.

PHYT´S on ainutlaatuinen Ranskalainen luomukosmetiikkasarja, josta löytyy täydellinen hoitolinja jokaiselle iholle, kaikkiin ihon tarpeisiin. Hoidot ovat ylellisiä ja ne toteutetaan aina taidokkaasti käsityönä Phyt´sin omia hoito metodeita noudattaen.

Beauty Dream kosmetologilla on hoidon autenttisuuden takeena Phyt´s Instituutissa, Ranskassa suorittettu Naturo-Esteetikko Diplomi 

Sarja on ollut käytössä yli 40 vuoden ajan ja koskaan se ei ole käyttänyt kemiallisia säilöntäaineita tuotteissaan.
PHYT'S laadun vakuutena on QUALITE FRANCE sertifikaatti.

SISÄLTÄÄ VAIN 100% LUONNOLLISIA RAAKA-AINEITA
EI SISÄLLÄ SÄILÖNTÄAINEITA, PARABEENEJA, PHENOXYETHANOLIA, PEG, GMO, SYNTEETTISIÄ VÄRIAINEITA
EI ELÄINKOKEITA

www.phytsfinland.fi

Sesderma -ihonhoitotuotteet

Sesderman tuotteet ovat ihotautilääkärien kehittämiä ja valmistetaan puhtain ja turvallisin menetelmin laboratorio-olosuhteissa, alfahydroksidihappoihin perustuvien tuotteiden tutkimus- ja tuotantokeskuksessa Espanjassa.

Sesderma tarjoaa dermatologeille ja kosmetologeille sekä tavallisille kuluttajille, laadukkaita dermakosmeettisia tuotteita ja hoitoja. Sarjan vahvuus on laaja tuotevalikoima ja sen tarjoama mahdollisuus löytää tuotteita kaikille ihotyypeille, erilaisiin ongelmiin ja tarkoituksiin.

Tuotteet ovat täysin turvallisia ja hyvin tehokkaita perusteellisen farmaseuttisten tuotteiden tarkastusjärjestelmän ansiosta. Yhteensä tuotevalikoimassa on yli 200 eri tuotetta jotka on tuotettu iso-standardien mukaisesti.

Sesderma on keskittynyt innovatiiviseen ja laadukkaaseen dermatologiaan yli 20 vuoden ajan.

Lue lisää Sesdermasta

jane iredale -mineraalimeikkisarja

jane iredale –mineraalimeikkisarjan periaate perustuu ihoa suojaaviin, hoitaviin ja parantaviin ainesosiin. Tuotteet on tarkoitettu ihovirheiden peittämiseen sekä hoitamiseen samanaikaisesti.

Tuotteissa on käytetty puhtaita luonnonmineraaleja, jotka eivät sisällä ihoa tukkivia, haitallisia täyte- tai sidosaineita. Niissä ei ole myöskään kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita eikä synteettisiä väriaineita ja kaikki jane iredale -tuotteet on listattu Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen ylläpitämässä Allergiaporttaalissa.

Lue lisää jane iredalesta ja jane iredalen maahantuojan sivuilta

Tulsi

Ayurvedinen terveyttä edistävä rohdoskasvi, pyhä basilika tunnetaan ylivertaisena yrttinä, ”luonnon äitirohtona” ja ”yrttien kuningattarena”.

Tulsi luomu yrttijuoma on rauhoittava, mieltäylentävä, raikas ja aromikas teen tapaan käytettävä juoma. Se sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja ja on tunnettu vahvistavasta voimastaan. Tulsi on monipuolinen hyöty- yrtti, joka helpottaa stressiä, tukee vastustuskykyä, lisää elinvoimaa, edesauttaa terveellistä aineenvaihduntaa ja on luonnollinen immuniteetti- modulaattori.

Hyvän makuiset ja aistikkaat Tulsi yrttijuomat ovat 100% luomua

Lue lisää: www.organiclife.fi

Intiaanisokeri ja Ruususuola

Ravintorikas ja miellyttävän makuinen aito Intiaanisokeri- täysruokosokeri valmistetaan luonnonmukaisesti sokeriruo’osta, jota kasvatetaan ilman teholannoitusta Etelä-Amerikan sydämmessä Boliviassa.

Aito Ruususuola- kristallisuola tulee myös Boliviasta. Andeilla suojaavan maakerroksen alla kristallisuola on aikojen saatossa säilynyt koskemattomana ja ihanteellisissa olosuhteissa ja on siksi yksi maailman puhtaimmista suoloista. Kristallisuolassa on moninkertaisesti enemmän elimistölle tärkeitä mineraaleja kuin tavallisissa suoloissa.

www.masajo.fi